Parkim falas
   WiFi falas
    Lokal
     Dhoma Familjare
     Dhomat Tona

     Eksploro Dhomat

     Hotel Brilant
     Dhomë Dyshe Superiore Me Pamje Të Plotë Nga Deti
     1 Krevat 1 Banjë Wifi

     Kjo dhomë dyshe përmban një ballkon, tharëse dhe TV me ekran të sheshtë.

     Hotel Brilant
     Dhomë Dyshe Me Pamje Nga Deti
     1 Krevat 1 Banjë Wifi

     Kjo dhomë ka hapësirë të bollshme me ajër të kondicionuar me një ballkon me pamje nga deti, minibar, TV satelitor LCD dhe banjo private.

     Hotel Brilant
     Dhomë Dyshe Me Pamje Anësore Nga Deti Pa Ballkon
     2(tek) Krevetë 1 Banjë Wifi

     Kjo dhomë dyshe/dyshe përmban ajër të kondicionuar, izolim të zërit dhe tharëse.

     Hotel Brilant
     Dhomë Dyshe Me Pamje Anësore Nga Deti
     1 (dopio i madh) Krevat 1 Banjë Wifi

     Dhomë e bollshme me ajër të kondicionuar me ballkon, minibar, TV satelitor LCD dhe banjo private. Ballkoni ofron pamje të pjesshme të detit.

     Hotel Brilant
     Dhomë Executive Dyshe Me Ballkon
     1 (tek) & 1 (dopio i madh) Krevat 1 Banjë Wifi

     Dhomë e bollshme me ajër të kondicionuar me ballkon, minibar, TV satelitor LCD dhe banjo private.

     Hotel Brilant
     Dhomë Superiore Dyshe Me Pamje Nga Deti
     1 (dyshe) Krevat 1 Banjë Wifi

     Dhomë e madhe me ajër të kondicionuar me një zonë të veçantë ndenjëse me një divan. Dhoma gjithashtu ofron pamje nga deti, minibar, TV satelitor LCD dhe banjo private

     Hotel Brilant
     Junior Suite
     1 Dhomë gjumi 1 Banjë Wifi

     Suite e madhe me ajër të kondicionuar e veçuar nga dhoma e ndenjes ku ka një divan dhe TV satelitor LCD. Gjithashtu vjen me një tjetër TV LCD në dhomën e gjumit, minibar, banjo private dhe një ballkon me pamje të pjesshme të detit.

     Hotel Brilant
     Suitë Familjare
     2 (tek) & 1 (dobio e madhe)Krevetë 1 Banjë Wifi

     Kjo suitë e gjerë përbëhet nga një dhomë gjumi më vete dhe një dhomë e madhe ndenjeje me TV satelitor LCD, divan dhe 2 krevate teke. Të dyja dhomat kanë një banjo. Ekziston edhe një TV LCD në dhomën e gjumit. Suita familjare ofron gjithashtu një minibar dhe një pamje të pjesshme të detit.

     Hotel Brilant
     Dhomë Dyshe Me Ballkon
     1(dobio e madhe)Krevat 1 Banjë Wifi

     Kjo dhomë dyshe ka një ballkon, izolim të zërit dhe hyrje private.

     Hotel Brilant
     Dhomë Standarde dyshe Pa Ballkon
     1(dobio e madhe) Krevat 1 Banjë Wifi

     Kjo dhomë dyshe përmban një izolim të zërit, ajër të kondicionuar dhe minibar.

     Hotel Brilant
     Dhomë Superiore Dyshe Me Pamje Anësore Nga Deti
     1(dobio e madhe) Krevat 1 Banjë Wifi

     Kjo dhomë dyshe përmban një izolim të zërit, ajër të kondicionuar dhe minibar.

     Hotel Brilant
     Dhomë Executive Dyshe Me Pamje Nga Deti
     1(dobio e madhe) Krevat 1 Banjë Wifi

     Kjo dhomë dyshe ka një ballkon, TV satelitor dhe ajër të kondicionuar.

     Hotel Brilant
     Dhomë Dyshe Executive Me Pamje Anësore Nga Deti
     1(dobio e madhe) Krevat 1 Banjë Wifi

     Kjo dhomë dyshe ka një ballkon, minibar dhe tharëse rrobash.